Created by VITACA serveis integrats
Sabadell (BCN)
  • Grey Facebook Icon
  • Gris LinkedIn Icon
  • Gris Icono Twitter
  • Gris Icono de Instagram

IMPERIAL espais de treball

Situat al bell mig de la Rambla de Sabadell, a tocar del cinema, trobareu

IMPERIAL espais de treball, el nostre centre de negocis de Sabadell

Un espai per treballar-hi

Totes les empreses, petites o grans, necessiten un espai de treball.

El que oferim son despatxos moblats, amb accés a sala de reunions, servei de recepció, equips d'impressió, sala office per a fer un descans, atenció de visites, ...

Però també oferim serveis més personalitzats, adaptats a les necessitats dels nostres clients (càtering, premsa diària, ...).

Un centre de negocis al centre de la ciutat de Sabadell.

Domiciliació d'empreses i oficina virtual

 

Oferim serveis de domiciliació social i fiscal d'empreses, amb recepció de correu, atenció telefónica, reenviament de correspondència electrònica,... a més de la utilització de la sala de reunions en hores concertades.

Per petita que sigui la vostra empresa, necessiteu una bona gestió de la vostra imatge i nosaltres oferim aquest servei a través d'IMPERIAL espais de treball.

Som el centre de negocis que més s'adapta a les vostres necessitats.

Compartint experiències

 

Treballar en un espai on hi ha més empreses i professionals de diferents sectors és una manera molt interessant i enriquidora de compartir experiències.

Les sinergies que es generen en un centre de negocis poden ser una font de relacions comercials entre les organitzacions que comparteixen espais.

El coneixement proper d'altres negocis que poden ser molt diferents al propi, és una manera d'aprendre des de l'experiència directa de gent que viu el dia a dia de l'empresa.

  • Wix Google+ page