top of page

VALLÈS WORK

logo VALLESWORK
Gestionem centres de negocis i coworking a Sabadell i estem associats a la plataforma Vallès Work.
sala coworking VALLESWORK
Espais per treballar​

 

Totes les empreses, petites o grans, necessiten un espai de treball.

El que oferim son despatxos moblats i zones de coworking, amb accés a sala de reunions, servei de recepció, equips d'impressió, sala office per a fer un descans, atenció de visites, ...

Però també oferim serveis més personalitzats, adaptats a les necessitats dels nostres clients (càtering, recursos humans, administració, premsa diària, ...).

 
Domiciliació d'empreses i oficina virtual

Oferim serveis de domiciliació social i fiscal d'empreses, amb recepció de correu, atenció telefónica, reenviament de correspondència electrònica,... a més de la utilització de la sala de reunions en hores concertades.​
Per petita que sigui la vostra empresa, necessiteu una bona gestió de la vostra imatge i nosaltres oferim aquest servei a través de Vallès Work.
Som el centre de negocis i coworking que més s'adapta a les vostres necessitats.

Compartint experiències
 
Treballar en un espai on hi ha més empreses i professionals de diferents sectors és una manera molt interessant i enriquidora de compartir experiències.
Les sinergies que es generen en un centre de negocis i coworking poden ser una font de relacions comercials entre les organitzacions que comparteixen espais.
El coneixement proper d'altres negocis que poden ser molt diferents al propi, és una manera d'aprendre des de l'experiència directa de gent que viu el dia a dia de l'empresa.
 
bottom of page