SERVEIS

Els recursos humans, la prevenció de riscos laborals, o la protecció de dades són temes molt importants que no es poden deixar de banda a una empresa.
De vegades, atendre totes aquestes qüestions des de la mateixa organització no és fàcil, doncs ocupen temps del que no es disposa.
Per això, l'opció de subcontractar aquests serveis permet acomplir amb les necessitats de l'empresa i les obligacions legals de manera molt més fàcil.
A Vítaca oferim solucions als problemes. Garantim que les coses es faran, i que es faran bé.
vitaca serveis integrats
ÈXIT

 

Oferir un servei de qualitat, responsable i competent, amb el millor capital humà i les eines tecnològiques i professionals necessàries per a aconseguir que els nostres clients siguin més competitius. La nostra filosofia és involucrar-nos amb els nostres clients des del primer contacte, d’una manera oberta, proactiva i profunda, que ens permeti identificar i respondre estratègicament a qualsevol de les seves necessitats en temps i forma.

​L'èxit dels nostres clients és l'èxit de VÍTACA.

 

vitaca serveis integrats
SOLUCIONS

 

El respecte pel treball i les persones, l'ètica, la transparència, la integritat, la qualitat, la responsabilitat i una gestió eficient són els nostres valors.

Quan una empresa desitja externalitzar alguns dels seus serveis, nosaltres li oferim les solucions per tal que sentin que en formem part, com si fóssim un departament intern.

Volem formar part de les empreses per a les que treballem, adquirint el més alt compromís professional amb elles.

vitaca serveis integrats
ALIANCES

 

Els nostres serveis estan dissenyats per a generar una aliança estratègica amb els nostres clients, de manera que tots hi sortim guanyant. Estem convençuts que només amb l’acompliment d’aquest principi aconseguirem una relació sostenible i de futur, podent convertir-nos en uns socis estratègics.